Slider


Een huislift, wat is dat eigenlijk?

De term “ascenseur privatif” (of “huislift”) werd bedacht door Etna France, het zusterbedrijf van Etna Lift, dat de eenvoudige, veilige, comfortabele en gemakkelijk te installeren huislift heeft ontwikkeld. Al ruim 30 jaar bestuderen onze teams van experts in lifttechnologie het dagelijks leven van personen met een beperkte mobiliteit. Zo zijn zij in staat om al onze gebruikers innoverende producten te bieden die comfort, design en prestaties combineren.

1. Een eenvoudige technologie: de hydraulische vijzel!

De Etna Lift huisliften zijn eenvoudig en betrouwbaar dankzij de directe hydraulische technologie.

Twee hydraulische vijzels werken mechanisch door gewone oliedruk om de lift te laten stijgen en dalen. 7 liter plantaardige olie volstaat, de olie hoeft niet te worden ververst. Het toestel heeft geen kabels, kettingen, ophangingen of elektrische batterijen* nodig. Samengevat in twee woorden: eenvoudig en licht.

* Behalve voor de noodverlichting

ascenseur hydraulique

2. Compacte afmetingen: niet groter dan een douchecabine

Door de eenvoudige technologie is onze huislift uiterst compact.

8 cm is voldoende om de vijzels te bevestigen tussen twee geleidingsrails die aan uw muur worden vastgemaakt. De liftschacht bestaat uit gipsplaten met een dikte van ongeveer 7 cm. Voor een liftkooi die 83 cm breed is, volstaat een schacht met een breedte van slechts 105 cm. De grondoppervlakte van uw lift is nauwelijks groter dan een douchecabine!

ascenseur de maison individuelle

3. Beperkte installatiewerken

De Etna Lift huisliften zijn gemakkelijk in uw woning te installeren.

U hoeft geen vloeren te verstersken, de vijzels rusten gewoon op de grond. Er is geen technische ruimte nodig. De schacht wordt afgesloten met gipsplaten, zoals een badkamer of aparte dressing. De enige omvangrijke werken zijn het doorboren van de tussenvloer als die van beton is gemaakt. Bij houten vloeren zijn de werken sneller klaar.

Reken op 2 werkdagen voor de installatie (productie en levering op maximaal 4 weken).

installation ascenseur privatif

4 . Gegarandeerd veilig

Bij een defect of stroomonderbreking verlaat u op eigen kracht en volledig veilig de lift, zonder de hulp van anderen.

U bedient een kleine hendel in de lift, waarna die traag daalt naar de lagere verdieping, gewoon door haar eigen gewicht. Met een noodsleutel, die in een kastje in de lift ligt, ontgrendelt u van binnenuit de liftdeur. En u gaat buiten! Dezelfde ingreep is ook aan de buitenkant mogelijk door een derde persoon. Tot de standaarduitrusting behoren ook een noodverlichting en een telefoon die met uw bestaande lijn is verbonden.

cout entretien ascenseur particulier

5. Prijs: voordelig en zonder verrassingen

Etna Lift is zo voordelig door het eenvoudige ontwerp.

U hebt al uw eigen huislift voor de prijs van een kleine stadsauto! De afmetingen en de aankleding van de liftcabine hebben weinig invloed op de prijs. Natuurlijk speelt het aantal verdiepingen wel een beperkte rol: hoe hoger, hoe meer plafonddoorboringen en liftdeuren moeten worden geïnstalleerd.

ascenseur privatif tarif

6. Elegant en comfortabel design

De Etna Lift huislift is een stijlvolle blikvanger in uw nog te bouwen of bestaande woning.

De volledig in aluminium uitgevoerde geleiding, de ultracompacte bedieningskast, de geruisloze aandrijving, de gesloten cabine in hout of glas bewijzen hoeveel zorg wij aan ontwerp en design besteden. Hebt u een hedendaags, klassiek, gezellig of geraffineerd interieur? Bij ons vindt u altijd een passende oplossing in onze reeksen Essentiels, Créatifs en Premium. En u kunt de liftcabine zelf een persoonlijke touch geven!

installation ascenseur privatif
123